Dr. Geisners nøkkel til god helse med 50 ord

Dr. Thomas Geisner er lege og jobber som kirurg ved Hjerteavdelingen ved Haukeland Universitetssykehus. Han har lenge vært opptatt av kosthold og er kommet til den konklusjonen at vi som mennesker er designet for å spise såkalt steinalderkost eller Paleo 2.0 som han også kaller det. Nå har han startet sin egen blogg og vi tror det kommer til å komme mange spennende blogginnlegg etterhvert.

Ett av hans første innlegg handler om nøkkelen til god helse:

«Spis kjøtt, fisk, skalldyr, og grønnsaker som vokser over bakken. Spis litt bær, frø, nøtter og av og til frukt. Spis når du er sulten og spis til du er mett. Drikk vann.  Tren femten minutter funksjonelle bevegelser med høy intensitet noen ganger i uka. Sov åtte timer hver natt.»

Skrevet av Dr. Thomas Geisner 05.04.2011

This entry was posted in Helse and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *