Pizzaomelett!

Dette er en veldig enkel og kjapp rett å lage til middag, lunsj eller frokost. Jeg lager den mye og den kan varieres i det uendelige. For de som ikke spiser ost kan det sløyfes og den blir god uten også. Fyll med pizzafyll. Dette er også super turmat. Oppskriften er til ett stekebrett.

Oppskrift:
9 egg
Litt fløte
salt
pepper

Forslag til fyll:
bacon
oliven
ost (norvegia og mozarella er super godt)
tomater
oregano
tomatsaus

Visp eggene sammen og tilsett fløte, salt og pepper. Hell blandingen på et stekebrett. Fordel ditt valgte fyll utover og sett i ovnen på 200 grader. Stek i ca.15 min (til eggene har stivnet). Server gjerne en god salat til og en god hjemmelaget dressing.

Skrevet av Janicke 19.04.2011 på sunnfamilie.net

This entry was posted in Oppskrifter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *