Amerikansk ostekake med blåbær

Denne oppskriften fant vi på den fantastiske LCHF-bloggen og den skal testes snart!!!!

Tenker at det kan være godt med en slags bringebær- eller blåbærsaus oppå også, istedet for bare blåbær. 🙂

Amerikansk ostekake med blåbær

800 g Philadelphia

75 gram naturell yoghurt (gjerne gresk/tyrkisk)

2 egg

frøene fra en vaniljestang (eller vaniljeekstrakt)

2 – 4 toppede ss sukrin (smak deg frem)

Masse blåbær!!!!
_____________________________________

Sett ovnen på 190 grader.

Bland philadephia og yoghurt godt sammen, og tilsett resten av ingrediensene bortsett fra bærene litt etter litt.

Hell blåbærene i bunnen av en kakeform. Fordel ostemassen jevnt over blåbærene.

Sett kakeformen inn i ovnen og stek i fem minutter før du skrur ned varmen til 110 grader. Stek videre i 45 minutter til, eller til kaken har fått en gylden farge.

Åpne døren til ovnen på gløtt og la kaken avkjøles i ovnen. Sett kaken i kjøleskapet og la avkjøles videre over natten, eller i det minste i noen timer.

This entry was posted in Oppskrifter and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *