Vibram FiveFingers sko og CrossFit

Jeg er en stor CrossFit entusiast, og det er ingen tvil om at CrossFitt’ere har en stor lidenskap for barefootshoes. Jeg trener ved CrossFit Kristiansand, som er det eneste CrossFit senteret på sørlandet, og for noen uker siden hadde vi besøk av barefootshoes.no. Og da slo jeg til og kjøpte meg ikke mindre enn 2 par Vibram FiveFingers!

Det første paret er spesiallaget for CrossFit trening og heter Vibram FiveFingers KOMODO Sport.

Har brukt disse skoene hver eneste dag jeg har trent CrossFit de siste ukene, og jeg er vanvittig godt fornøyd! Første dagen jeg fikk dem på, så gikk Duble Unders som en lek! Og det hadde jeg ikke fått til tidligere. Man får i det hele tatt et helt annet forhold til underlaget og treningen blir mer spennende og givende. Kan virkelig anbefale disse skoene til CrossFit trening. Prisen var 1 350,- inklusiv sokker.
Les mer om skoene på disse to lenkene:
vibramfivefingers.com
barefootshoes.no

Jeg er jo også en svoren løpe-entusiast, så jeg bare MÅTTE ha meg et par av Vibram FiveFingers Speed.

Disse har jeg bare fått testet en gang på en 3-4 km løpetur i Baneheia her i Kristiansand. Det er et turområde med stier og annet kupert terreng. Det var nok litt i overkant, fordi leggene mine var helt ødelagt i flere dager etterpå. Man må nok starte rolig med disse for å venne beina til det nye løpesettet. Men bruker jo i mye større grad å løpe på tå-ballen. Men jeg skal bruke disse mer og mer for å venne meg til dem. Disse var på tilbud til 999,- inklusiv sokker.
Les mer om skoene på disse to lenkene:
vibramfivefingers.com
barefootshoes.no

Så da er det bare å løpe og kjøpe!!

NB! Jeg vil sterkt advare mot å kjøpe Vibram FiveFingers på eBay. Spesielt fra Kina og Hong Kong. Det er veldig mange fake-varianter der ute. Ta en tur innom Løplabbet eller barefootshoes.no og sjekk dem ut!

This entry was posted in Trening and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *