Om bloggen

Denne familiebloggen ble først og fremst opprettet for å ha et samlingspunkt for oppskrifter, artikler og beskrivelser vedrørende kosthold, trening og helse. Vi er opptatt av en sunn livsstil og har erfart at et bevisst og balansert kosthold samt en aktiv hverdag er veldig viktig for at vi skal fungere optimalt både fysisk og psykisk.
Vår oppskrift på et bevisst og balansert kosthold er basert på egne erfaringer – godt blandet med kunnskap vi har tilegnet oss i løpet av de senere årene. Vi prøver å sette sammen måltidene våre slik at de påvirker blodsukkeret minst mulig, da vi mener at dette er det beste for oss for å bevare en god helse og et stabilt humør, og å forebygge sykdom..

Navnet «Rom for sunnhet» syns vi var passende, da vi mener det bør være lov til å ha et ønske om å være sunn og ta litt andre valg i hverdagen uten å bli oppfattet som sær eller «fanatisk». Samtidig er det helt greit å skeie ut innimellom!
Vi er fullstendig bevisste på at vi ikke kan (eller vil) unngå alt som er mindre eller absolutt ikke bra for oss. Det er heller ikke et mål i seg selv. Og vi har god samvittighet for det!

Vi teller aldri antall gram av hverken karbohydrater, proteiner eller fett, men velger vekk de matvarene vi vet har stor innvirkning på blodsukkeret. Det vil si at vi mer eller mindre har ekskludert hvitt sukker og korn, samt mye av hel- og halvfabrikataen.
Men – like viktig som å kutte ut eller redusere visse matvarer er det også å tilføre kostholdet næringsrik mat.
Man bør spise mat som ER ingredienser – ikke HAR ingredienser!

Håper vi kan være til inspirasjon for de som ønsker å endre litt på livsstilen sin.
Vi er ikke skapt for pose-supper og kontorjobbing, men for ORDENTLIG MAT og BEVEGELSE!

Kom gjerne med tilbakemeldinger hvis du har noe på hjertet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *